وقتی کاهو سفید ورقه شده کمی مایع سفید شیری ترشح می کند نگران نباشید لاکتوکاریوم برای سلامتی شما بی ضرر است. اثرات آن را بیابید، از جمله اینکه آیا می تواند به خواب شما کمک کند یا نه و همچنین نحوه انتخاب و نگهداری صحیح کاهو.
آیا تا به حال متوجه شده اید که پس از بریدن هسته یک سر کاهو یا برش دادن قسمت ضخیم تر برگ کاهو، مایع سفید رنگی ظاهر می شود؟ اگر دارید، آیا کنجکاو بودید که چه چیزی است و آیا مصرف کاهو هنوز بی خطر است؟
شاید شیره سفیدی که از کاهوی شما بیرون میریزد توجه شما را جلب نکرده باشد، اما ممکن است آن ویدیوها را در رسانههای اجتماعی دیده باشید که ادعا میکنند نوشیدن آب غوطهور شده کاهو ممکن است به مبارزه با بیخوابی کمک کند. در ادامه بخوانید تا بفهمید مایع سفید چیست و آب کاهوی غوطه ور چیست.
مایع سفیدی که می آید چیست؟ لاکتوکاریوم ماده سفید شیری رنگی است که توسط انواع خاصی از کاهو ترشح میشود، مانند کاهوی رومی و وحشی که مورد آخر به جای مصرف بهعنوان سبزی پرورشی، برای مقاصد دارویی استفاده میشود.
ریشه کلمه lactucarium از کلمه لاتین lactus به معنای شیر در زبان انگلیسی گرفته شده است، اما طعم آن اصلا شبیه شیر نیست. کمی تلخ و خاکی است، اما طعم تازه ای دارد، مانند کاهو.
دفعه بعد که روما را برش دادید، به دنبال شیره سفید باشید، اما نگران نباشید. بی ضرر است. همچنین ممکن است تعجب کنید که بدانید لاکتوکاریوم یک ماده مغذی گیاهی با ساختار شیمیایی مشابه تریاک است.
بنابراین، به عنوان “تریاک کاهو” نیز شناخته می شود که به طور بالقوه باعث خواب و آرامش می شود. مردمان باستانی مانند مصریان و رومی ها برای تشویق به خواب و آرامش در پایان غذا کاهو می دادند. با این حال، سطح لاکتوکاریوم در کاهوی کشت شده امروزی به اندازه کافی بالا نیست که بتواند چنین اثراتی را ایجاد کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.