سیر سیاه شمال شکلی از سیر کهنه شده است که از سیر خام از طریق واکنش میلارد در دمای بالا و رطوبت برای یک دوره زمانی به دست میآید.
چندین مطالعه مقادیر بیشتری از ترکیبات آنتی اکسیدانی محلول در آب، 5-هیدروکسی متیل فورفورال، ترکیبات ارگانوسولفور، پلی فنل، ترکیبات فرار و محصولات دیگر واکنش های میلارد را در مقایسه با سیر تازه پس از حرارتی گزارش کردند.
مطالعات اخیر نشان داده است که BG و ترکیبات زیست فعال آن دارای طیف گسترده ای از فعالیت های بیولوژیکی و خواص دارویی هستند که باعث حفظ و کارایی بهتر در پیشگیری از انواع مختلف بیماری ها می شود.
بیشتر فواید سیر سیاه شمال را می توان به ضد اکسیداسیون، ضد التهاب، ضد چاقی، محافظت از کبد، کاهش چربی خون، ضد سرطان، ضد آلرژی، تعدیل ایمنی، محافظت از نفرو، محافظت از قلب و عروق و محافظت عصبی نسبت داد.
در چند دهه اخیر مطالعات قابل توجهی بر روی BG و اجزای آن در برابر بیماری های مختلف انسانی انجام شده است. با این حال، تحقیقات زیادی برای کشف اثرات درمانی BG در حال انجام است.
بنابراین، در این بررسی، ما مطالعات پیش بالینی و بالینی BG و ترکیبات زیست فعال آن را بر روی سلامت انسان به همراه زیست فعالی متنوع، شیوههای عمل مرتبط و همچنین چالشهای آینده خلاصه میکنیم.
با شیوع بیماریهای مزمن و عوارض پاتولوژیک مرتبط با آن، سلامت با هدف یافتن غذاها و تاکتیکهای جدید برای مقابله با چنین بارهای سلامت عمومی، به سرلوحه اولویتهای تحقیقات علمی تبدیل شده است.
ادبیات علمی اخیراً شاهد شکوفایی تحقیقات دارویی و تغذیه ای برای استفاده از گیاهان غذایی برای مزایای سلامتی متنوع و کاربردهای درمانی احتمالی آنها بوده است.
هدف اساسی این تحقیق تغذیه ای ارائه دانش علمی برای بهینه سازی سلامت و پیشگیری یا به تاخیر انداختن پیشرفت بیماری است. تعداد فزاینده ای از داده های علمی نشان می دهد که مداخلات غذایی، به ویژه آنهایی که سطوح بالایی از غذاهای گیاهی را فراهم می کنند، می توانند با محافظت از سیستم های فیزیولوژیکی حیاتی بدن، از رشد پاتولوژی های مزمن مرتبط با افزایش سن جلوگیری کرده یا به تاخیر بیاندازند.
اثر بازدارنده سیر سیاه شمال به عنوان یک داروی درمانی جدید برای حضور مواد فعال دارویی مورد بررسی قرار گرفته است. علاوه بر این، غذاهای گیاهی و بسیاری از محصولات مشتق شده آنها، یعنی عصاره، حاوی ریزمغذی های مختلف، فیبرها و ترکیبات زیست فعال هستند که به عنوان فیتوکمیکال شناخته می شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.